• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betalen en verzenden

Bestellen

Bestelling wijzigen:

Online je bestelling wijzigen is na het plaatsen niet meer mogelijk. Om te kijken wat er nog mogelijk is kun je altijd contact opnemen met [email protected]

Verzendadres wijzigen:

Als de bestelling nog niet is overgeleverd aan PostNL is het wijzigen van het adres nog mogelijk. Je kunt het verzendadres wijzigen door te mailen naar [email protected]. Vermeld hierbij je bestelnummer, het gebruikte adres en het nieuwe adres. 

Bestelling annuleren:

Na betaling van de bestelling is het niet meer mogelijk om de bestelling te annuleren. Als er nog niet betaald is, kunt u een mail sturen naar [email protected] om de mogelijkheden te bekijken. 

Worldwide shipping:

Studio Stationery verzendt wereldwijd. Kun je geen verzending kiezen naar jouw land, stuur dan een mailtje naar [email protected]

Bestelling volgen:

Indien er voor een verzendmethode gekozen is die track&trace ondersteunt dan kun je de bestelling volgen via deze code. Je ontvangt van ons een e-mail met de benodigde gegevens en een link waar je het pakket kunt volgen. 

Betalen

Betaal mogelijkheden:

Studio Stationery biedt de volgende betalingsmogelijkheden aan:

- iDeal
- Paypal
- Mastercard
- Visa
- Maestro
- Bancontact
- Mister Cash
- Bankoverschrijving
- KBC


Verzenden

Verzendkosten:

De tarieven voor de verzendkosten worden tijdens het bestelproces getoond.

Levertijd:

Wanneer je op maandag t/m vrijdag voor 14.00 hebt besteld wordt je pakketje nog dezelfde dag verzonden. Meestal heb je de bestelling dan de volgende dag al in huis. Dit gedlt niet voor zon- en feestdagen.

Na ontvangst:

Mocht je na ontvangst van je bestelling nog vragen hebben? Mail dan naar [email protected]. We helpen graag verder!